Medium consult

 

Een medium is iemand die contact legt met de wereld van overledenen en bewijst dat die bestaat. Een medium stelt zich open, zodat via zijn of haar innerlijke zintuigen overledenen vanuit hun wereld via het medium verhalen en feiten kunnen vertellen over zichzelf en anderen. Dat zijn verhalen, gebeurtenissen, voorwerpen, karakters en feiten uit het verleden of het heden. Vaak zijn er nog vragen die onbeantwoord zijn, en kunnen onze dierbaren ons net de steun geven die we nodig hebben. Als medium gebruiken wij onze gevoeligheid om communicatie met de spirituele wereld mogelijk te maken.

Een medium kan ook jouw energie veld (aura) lezen. En vertellen wat er momenteel belangrijk in je leven is. Misschien heb je vragen over bijvoorbeeld je relaties of je werk. 
Een combinatie van een contact en consult is ook mogelijk.

 

 

Spirituele mediamieke Begeleiding

 

In deze sessie maak ik contact met jouw Ziel.  Ik kijk, lees & voel de blokkades die zich momenteel in jouw leven voordoen.
Waar komen ze vandaan? Waarom is dit nu op jouw levenspad en hoe kunnen we deze transformeren om ze vervolgens los te kunnen laten?
Ik vertel je de rode draad in jouw leven. Tevens kan ik de mogelijkheden benoemen die je kunt benutten om jouw leven zo goed mogelijk in te richten conform je zielspad. Weer een geheel worden met je innerlijk kind in combinatie met de diepgaande inzichten. Het loslaten van wat er gebeurt is in je leven en dat gebeurd tijdens deze diepgaande consulten.

Hier kan bijvoorbeeld aan gewerkt worden tijdens een therapeutisch consult.      

 

* Trauma's

* Overtuigingen

* Emoties

* Angsten

* Blokkades

* Belemmeringen

* Rouw Verwerking

 

Het is mogelijk om oude energieën bij je weg te halen evenals aura lifters. Dit zijn energieën van personen die in je aura zitten of blijven hangen. Mijn grote ervaring leert mij om deze personen liefdevol naar het licht te brengen zodat jouw stemmingswisselingen zullen verdwijnen.

Als je een consult wilt boeken hoef je alleen maar een mail te sturen. Ik neem dan spoedig contact met je op. 

Vanzelfsprekend mag je het consult opnemen met geluidsopname van bv. mobiel, I phone of I pod etc.

Voor een Therapeutisch Medium Consult is het op afspraak, dit omdat er (vaak) meerdere sessies (3 á 4) voor nodig zijn om jou gestelde doelen te bereiken.