Mediamiek Consult

 

Tijdens een mediamiek consult richt ik mezelf op jouw energie om te kijken wat er speelt in je leven zoals zaken waar je nu nog mee loopt of bijvoorbeeld zaken die uit het verleden komen en nog steeds invloed hebben op bijvoorbeeld je werk of je relatie.

Tijdens een consult maak ik contact met overleden dierbaren. Door herinneringen gebeurtenissen, karakteristieke kenmerken te benoemen en met je te delen wordt er een brug gebouwd tussen de aardse wereld en de spirituele wereld.

Soms zijn er nog vragen die onbeantwoord blijven, en kunnen onze dierbaren ons net de steun geven die we nodig hebben. Zij geven vaak boodschappen door of helpen je als je het even moeilijk hebt. Onze dierbaren willen je heel graag willen laten weten dat ze nog steeds over je schouders mee kijken.

 

Spirituele Mediamieke Begeleiding

 

In deze sessie maak ik contact met jouw Ziel.  Ik kijk, lees & voel de blokkades die zich momenteel in jouw leven voordoen.
Waar komen ze vandaan? Waarom is dit nu op jouw levenspad en hoe kunnen we deze transformeren om ze vervolgens los te kunnen laten?
Ik vertel je de rode draad in jouw leven. Tevens kan ik de mogelijkheden benoemen die je kunt benutten om jouw leven zo goed mogelijk in te richten conform je zielspad. Weer een geheel worden met je innerlijk kind in combinatie met de diepgaande inzichten. Het loslaten van wat er gebeurt is in je leven en dat gebeurd tijdens deze diepgaande consulten. Hier kan bijvoorbeeld aan gewerkt worden tijdens een therapeutisch consult. 

 

Trauma's

Overtuigingen

Emoties

Angsten

Blokkades

Belemmeringen

Rouw verwerking

 

Als je een consult wilt boeken hoef je alleen maar een mail te sturen via het aanmeld contact formulier, onderaan deze pagina. Ik neem dan spoedig contact met je op. 

Vanzelfsprekend mag je het consult opnemen met geluidsopname van bv. mobiel, I phone of I pod etc.

Voor een Therapeutisch Medium Consult is op afspraak, dit omdat er (vaak) meerdere sessies (2 tot 4) voor nodig zijn om jou gestelde doelen te bereiken. De keuze laat ik geheel aan jouzelf over, zit nergens een verplichting aan.

 

Huiskamer Reading

 

Ieder van ons heeft te maken met dierbaren die overleden zijn. Ook weten wij dat het op een dag voor ons ook zover is, dat wij afscheid nemen van ons lichaam. Maar over wat er nu werkelijk gebeurt wanneer je overlijdt, bestaan veel onduidelijkheden en misverstanden.

Een Huiskamer Demonstratie is doorgaans zeer troostend en ontroerend voor mensen die verdrietig zijn over het gemis van hun dierbaren en nog graag dingen met ze zouden willen uitwisselen. Maar ook voor mensen die belangstelling hebben voor wat er nu eigenlijk met je gebeurt na het overlijden, zijn deze huiskamer readings boeiend.

Het is nog niet algemeen bekend dat je vrij eenvoudig met overledenen kunt praten. Ze kunnen gewoon rond om ons zijn na hun overgang en onze gangen volgen. Ze zouden ons graag boodschappen willen doorgeven vanuit hun verruimde bewustzijn en ons helpen zoals ze dat vroeger deden. Het ‘gesprek’ wordt afgesloten met het doorgeven van een boodschap of een advies van de overledenen.

 

Wilt u een spirituele avond of middag bij u thuis met uw familie en vrienden. Dan kunt u mij uitnodigen om deze bij u te verzorgen, ik laat u dan kennis maken met het mediumschap aan de hand van contact maken met uw overleden dierbare. Ook is het mogelijk om een avond of middag psychometrie (het lezen van voorwerpen, o.a. foto’s, sieraden) te verzorgen.

 

Maximaal 8 personen.

Prijs: afspraak per persoon de gastvrouw of gastheer is gratis, incl. reiskosten.
Buiten de regio, prijs in overleg.

De huiskamer reading duurt ongeveer 2,5 uur

De avond/middag wordt verzorgd door mij

 

Als je een huiskamer reading wilt boeken hoef je alleen maar een mail te sturen via het aanmeld formulier

De kosten voor het reizen gaat allemaal op afspraak zodat er geen verrassingen zijn achteraf.

 

 

 

Vul hier het contact formulier in