Hallo ik ben  Sonja

Ik ben een alleenstaande moeder van een puber. Ik ben erg gevoelig voor energieën en daardoor kan ik contact maken met overleden dierbaren. Ik ben mij gaan verdiepen in het spirituele. In een korte tijd ben ik al heel ver gekomen, heb aardig wat ontwikkelingen gedaan. Ik blijf mezelf ontwikkellen omdat je als medium nooit uitgeleerd raakt.

De cursussen die ik gevolgd heb zijn bij zeer bekende mensen in het mediumschap waren o.a. van Marissa Bottenheft, Mevis Patilla, Jose Gosschalk, Edwin van der Hoeve, Suzanne Tempel, Chris Drew, Scott Milligan, Eileen Davis, Nicole de Haas en nog anderen. Deze cursussen heb ik gevolgd aan het Zwanenhof in Zenderen, Kasteel De Berckt in Baarlo, Academie in Naarden en nog andere locaties in Nederland. Van deze mensen heb ik veel mogen leren, ik ben er erg dankbaar voor, dat zij in mijn leven voorbij mochten komen.

 

 

Momenteel werk ik online bij www.astrotv.nl en bij https://www.topconsulenten.nl/profiel/medium-sonja om mensen te begeleiden. Ik vind het erg mooi dat ik mensen kan helpen te begrijpen met wat hen dwars zit, zodat ze verlicht weer verder kunnen.