Hallo ik ben  Sonja

Ik ben een alleenstaande moeder van een puber. Ik ben erg gevoelig voor energieën en daardoor kan ik contact maken met overleden dierbaren. Ik ben mij gaan verdiepen in het spirituele. In een korte tijd ben ik al heel ver gekomen, heb aardig wat ontwikkelingen gedaan. Ik ontwikkel nu nog steeds, dit omdat je als medium nooit uitgeleerd raakt en ik zeker niet wil stilstaan maar blijven doorlopen.

De cursussen die ik gevolgd heb zijn bij zeer bekende mensen in het mediumschap. De cursussen die ik gevolgd heb waren o.a. van Marissa Bottenheft, Mevis Patilla, Jose Gosschalk, Edwin van der Hoeve, Suzanne Tempel, Chris Drew, Scott Milligan, Eileen Davis, Nicole de Haas en nog anderen. Deze cursussen heb ik gevolgd aan het Zwanenhof in Zenderen, Kasteel De Berckt in Baarlo, Academie in Naarden en nog andere locaties in Nederland. Door deze mensen heb ik veel mogen leren, waar ik erg dankbaar voor ben, dat zij in mijn leven voorbij mochten komen.

 

 

Werk momenteel ook online bij www.astrotv.nl om mensen te begeleiden.  Het is namelijk mooi dat je mensen kan helpen, begrijpen met wat ze op hun hart hebben,  rugzak legen zodat ze verlicht weer verder kunnen.