Huis Reiniging

Met regelmaat wordt ik uitgenodigd om een huis te komen reinigen. Nee, niet met een doekje, maar het spiritueel reinigen van negatieve energieën. Soms loop je een kamer of ruimte binnen en voelt de kamer of ruimte niet zo prettig aan. Je kan niet precies uitleggen waarom, maar de energie voelt niet fijn. Dit kan allerlei redenen hebben en gelukkig zijn er vele manieren waarop je energie kan opschonen.
Een makkelijke en fijne manier om je huis te reinigen is met salie. Een van de oudste rituelen is het branden van witte salie, om personen en ruimtes te reinigen. Met de rook van gedroogde salie dreven bijvoorbeeld de Indianen alle negatieve energieën weg uit hun leefomgeving en bij zich zelf. Salie zuivert vervuilde energieën. Vervuilde energie kan je opmerken als je in je zelf veel onverklaarbare onrust ervaart, of thuis niet meer goed kan slapen of niet meer zo goed kunnen ontspannen. Kort gezegd, je voelt je niet meer thuis in huis, noch bij jezelf.


Het is dan goed om de energie in het huis te reinigen. Ook als jij zelf wel wat extra energie kan gebruiken. Er zijn verschillende manieren om nieuwe positieve energieën in huis te brengen. Een van de manieren die ik gebruik is een spirituele huisreiniging. Het zuiveren van het huis begint met minimaal vier witte kaarsen of waxinelichtjes, Lavendel, zuiver zeezout of water, wierrook en een steen. Zodat de vierwindstreken gebruikt kunnen worden. Aarde, Lucht, Water & Vuur. Ik gebruik nog wat andere tools om het nog sterker te maken in de reiniging en uit ervaring is dit een zeer krachtige reiniging! 

Na de reiniging voelt de klant dat het huis weer rustig en vredig is. Het huis voelt ontspannen.  De klanten ervaren dat het nu eindelijk hun huis weer is. Men voelt zich weer energieker en niet meer zo moe. 

Ik help je graag met een gericht advies over het zuiveren van de energie in jouw huis of woning.