Spirituele Healing

‘Healing’ wil zeggen ‘heling’, ‘heel worden’. In feite worden we heel en volmaakt geboren, maar gaandeweg in ons leven treden er verstoringen op in ons energieveld door wat we mee maken. We raken hierdoor een stukje van ons zelf kwijt van de verbinding met ons diepere zelf. Het mooie en krachtige van healing is dat je krijgt wat je nodig hebt en waar je aan toe bent met respect voor jouw grenzen. Een healing geeft  ondersteuning bij het opnieuw in balans brengen van je aura (energieveld) en chakra’s (energiecentra). Hierdoor zal je meer balans ervaren in je leven en kunnen lichamelijke, emotionele en mentale klachten verminderen. Bij een healing hoeft er geen fysiek contact te zijn. Meestal lig je op een behandeltafel of zit je op een stoel en sta ik achter je of ik zit op een stoel ernaast. Een healing duurt ongeveer 25 minuten, doorgaans in combinatie met een toelichtend gesprek of nabespreking. Healing is een mooie en zeer goede aanvulling op reguliere therapieën.

 

Ervaar zelf de verlichtende werking van spirituele healing. Een behandeling duurt ongeveer 25 minuten waarbij ik me afstem op de spirituele wereld om de healing door te mogen geven.

Spirituele Healing
€25 voor ongeveer 20 à 30minunten.

Piramide Healing

“Maak ook eens kennis met de krachtige piramide helende energie tijdens een 1 op 1 Sessie“

Door in een Piramide te gaan zitten maak je al contact met een eeuwe oude helende energie, door de vorm van de piramide ontstaat er automatisch een energetische verbinding met de oerbron. De energiebron van waaruit al het leven is ontstaan.

De 1 op 1 Piramide Healing Sessie heeft daardoor unieke helende eigenschappen voor je lichaam, geest en ziel en brengt alles weer in balans wat uit balans is geraakt. In principe hoef je zelf niets te doen. Je gaat in de piramide zitten en de helende energie doet zijn werk meteen. Je zult onmiddelijk de verbinding voelen, ervaren of beleven, het kan zijn dat je niets voelt, omdat je (denkt dat je) wat minder gevoelig bent, maar de piramide energie werkt altijd !

Piraminde Healing
€30 voor 30minunten.

Magnetiseren

Magnetiseren is een vorm van alternatieve geneeswijze. Handoplegging begrijpen de meeste mensen wel. 
Kun je je voorstellen dat er in de loop der levensjaren wel hier en daar wat gebeurd is? En dat dit blokkades kan opleveren in je lichaam? Blokkades zijn problemen die zich bij jou als mens kunnen voordoen en waar je op dat ogenblik geen raad mee weet, omdat je niet weet hoe je het moet aanpakken, wordt het probleem weggestopt en opgekropt. Je trekt op deze manier een muur bij je op waar je achter kan verstoppen. Als een blokkade langer aanhoudt, zet zich dat op een gegeven moment vast in het energieveld van de aura, met als gevolg dat je lichaamlijke klachten kunt krijgen. Pijn of ziek worden is niet fijn maar wel meer zoiets van: “help, er valt hier iets los te laten”. Hierbij help ik. Door met  praten en jouw energie schoonmaken en weer aanvullen met zuivere helende energie zodat je weer kan herstellen op een natuurlijke manier. Klinkt simpel, maar het is een heel proces.

 

Magnetiseren
€35 voor ongeveer 30minunten.

 

Vul hier het contact formulier in