Reactie plaatsen

Reacties

Astrid
4 dagen geleden

Lieve Sonja,

Ik wil jou ontzettend bedanken voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen. Dit zal ik nooit vergeten. Zo liefdevol hoe je me geholpen hebt, prachtige gave heb je die je zuiver en puur gebruikt. Ik hoop oprecht dat je centrum gaat ontwikkelen zoals je me dit verteld hebt. Ik kan mensen jou echt aanbevelen. Prachtig hoe je omgaat met je medemens! Normaals ik ben je zeer dankbaar.

Roos
3 maanden geleden

Hoi Sonja,

Bedankt voor je zorg en een fijne sessie. De tools die je mij hebt geleerd tijdens de sessie gebruik ik graag om te werken met mijn energie en gidsen. Het is heftig allemaal maar de deuren zijn eindelijk open om te verdiepen in mijzelf. Ik ben er lang nog niet maar je hebt mij geweldig geholpen. Ik ben blij met de tussentijdse consulten, en zal je vaker in de toekomst benaderen voor hulp. Je bent een lieve mens en ben blij dat jij mij snapt. Het voelt thuis bij jou. Dank je wel! Lieve groet, Roos

Tanja
4 maanden geleden

Lieve Sonja

Wat ben ik blij je gevonden te hebben
Wat ben je een prachtige , bijzondere , lieve dame
Ik voel me gezegend je te hebben mogen ontmoeten
Bedankt van de sessies die ik met je heb mogen ervaren.

Liefs Tanja

L
5 maanden geleden

Ik heb van Sonja een super mooi consult mogen ontvangen, echt zo bijzonder hoe ze bij de knelpunten kon komen. Helemaal het contact was ze maakte met mijn lieve dierbare. De informatie die zij konden geven was zo herkenbaar voor mij. Ik was bijzonder verrast. Ik wil jou en jouw team ontzettend bedanken en ik kom zeker nog eens terug!

Liefs,
L

Anne
5 maanden geleden

Lief mooi Zieltje, dank voor je aanwezigheid en warmte en de geweldige ervaring die ik dank zij en met jou mocht ervaren. En dank aan de Gidsen voor de fantastische opschoning!
Wat een cadeau......

Sandra Schipper
5 maanden geleden

Een reading gewonnen
Wat een mooi cadeautje
Alle dingen klopte
Rillingen van top tot teen
Zoveel duidelijk geworden
En mooie adviezen gekregen
Wat een lieve warme vrouw
Dank je voor deze mooie ervaring 😘🙏
Lieve Sonja
Liefs Sandra

Jeanette
7 maanden geleden

Lieve Sonja,

Na 17 jaar... voellde ik ineens dat ik mijn 2e Reiki graad bij jou wilde doen. Puur gevoel. Alles viel op zijn plek toen ik bij jou in de praktijk zat. Het was ontzettend mooi, puur en fijn om door jou ingewijd te worden met zoveel toewijding, het was de 400 kilometer ervoor rijden meer dan waard!

Lieve groet uit Drenthe

Martijn
7 maanden geleden

Beste Sonja,

Dank je wel voor je bijzonder Reading. Je heb me heldere inzicht en handvaten gegeven waar ik echt iets aan hebt. Dank je wel.

Annet van Bergen
10 maanden geleden

Lieve Sonja,

Gisteren bij je geweest, nog helemaal beduusd en zwaar onder de indruk van alles wat je aan ons mocht doorgeven van onze dierbaren!
Heel erg fijn dat we even bij ze hebben kunnen zijn! En ook dat we de berichten van jou kregen, je bent een heel mooi mens!
Liefs!

Tijnie
een jaar geleden

Dank je voor de mooie sessie die ik van jou ontving.

Carla
een jaar geleden

Lieve Sonja,

Bedankt voor de mooie en fijne sessie die ik van jou heb gekregen, het voelt weer heerlijk licht en ruim. Je bent een mooi medium en prachtig mens, keep on doing the good work.

liefs xxx

Lucas Oomen
een jaar geleden

Afgelopen week heb ik consult gehad door Sonja. Het was alsof ik in een diepe droom, pijnlijke stukken kon bekijken en oplossen. Iets waar ik anders nooit bij kom. Door haar mediumschap weet Sonja precies het juiste zeggen om verder te komen. Na het openen van mijn ogen had ik een innerlijke glimlach. Ik weet nu dat ik echt mijzelf mag zijn en dat ik echt mijn dromen waar kan maken.

Jenny
2 jaar geleden

Ik vergeet de kaart die je las voor mij , daar kan ik wat mee !

Dank je

Jenny Bakker
2 jaar geleden

Lieve Sonja

Bedankt voor een heerlijke avond vol emotie waar ik mooi contact mocht krijgen met mijn lieverds !
Dit was echt geweldig voor me!

Lieve groet Jenny

Renee
2 jaar geleden

Lieve Sonja,

Dankjewel dat je de tijd voor mij genomen hebt en mij rust hebt kunnen geven over iets wat mij zeer onrustig maakte. Je hebt echt iets heel bijzonders om je,, ik vind je zo'n fijn mens!!!!!

Nogmaals... dankjewel.

Liefs
Renee

Margreth
2 jaar geleden

Lieve, lieve, lieve Sonja,
Bedankt voor de Reading !! You are amazing!! Ik hoop dat je veel meer mensen zult kunnen helpen met jouw gegeven Gave !! Nogmaals... mijn dank is groot!!you're onze of the best!!

Joke
2 jaar geleden

Ha Sonja,
Enorm bedsnkt voor de huiskamerreading vandaag!
Iedereen heeft ervan genoten.

Nick Kolthof
2 jaar geleden

Sonja en Melvin bedankt voor deze reading ben er superblij mee, ik weet nu waar ik sta en vanuit dit kan ik nu verder bouwen. Echt super bedankt en ga zo door. Groetjes Nick

Gerdien Hammink
2 jaar geleden

Sonja heeft op mijn vraag, een foto gelezen.....met de vraag; wat is de reden dat .... iemand (jong kind) zich anders gedraagt als ik in de buurt ben, daar heb ik duidelijk antwoord opgekregen waar ik zeker mee verder kan en begrijp wat er speelt. Dank je wel Sonja voor deze mooie fotoreading..

Corina ter Laak
2 jaar geleden

Lieve Sonja,super dankbaar dat ik deel mocht nemen aan een huiskring . Zeer indrukwekkend en een Geweldige ervaring. En dan als toetje nog een kaart lezing die toch wel confronterend is dan..thanks en ga zo door. Groetjes Corina