Reactie plaatsen

Reacties

Annet van Bergen
3 maanden geleden

Lieve Sonja,

Gisteren bij je geweest, nog helemaal beduusd en zwaar onder de indruk van alles wat je aan ons mocht doorgeven van onze dierbaren!
Heel erg fijn dat we even bij ze hebben kunnen zijn! En ook dat we de berichten van jou kregen, je bent een heel mooi mens!
Liefs!

Tijnie
8 maanden geleden

Dank je voor de mooie sessie die ik van jou ontving.

Carla
9 maanden geleden

Lieve Sonja,

Bedankt voor de mooie en fijne sessie die ik van jou heb gekregen, het voelt weer heerlijk licht en ruim. Je bent een mooi medium en prachtig mens, keep on doing the good work.

liefs xxx

Lucas Oomen
9 maanden geleden

Afgelopen week heb ik consult gehad door Sonja. Het was alsof ik in een diepe droom, pijnlijke stukken kon bekijken en oplossen. Iets waar ik anders nooit bij kom. Door haar mediumschap weet Sonja precies het juiste zeggen om verder te komen. Na het openen van mijn ogen had ik een innerlijke glimlach. Ik weet nu dat ik echt mijzelf mag zijn en dat ik echt mijn dromen waar kan maken.

Jenny
een jaar geleden

Ik vergeet de kaart die je las voor mij , daar kan ik wat mee !

Dank je

Jenny Bakker
een jaar geleden

Lieve Sonja

Bedankt voor een heerlijke avond vol emotie waar ik mooi contact mocht krijgen met mijn lieverds !
Dit was echt geweldig voor me!

Lieve groet Jenny

Renee
een jaar geleden

Lieve Sonja,

Dankjewel dat je de tijd voor mij genomen hebt en mij rust hebt kunnen geven over iets wat mij zeer onrustig maakte. Je hebt echt iets heel bijzonders om je,, ik vind je zo'n fijn mens!!!!!

Nogmaals... dankjewel.

Liefs
Renee

Margreth
2 jaar geleden

Lieve, lieve, lieve Sonja,
Bedankt voor de Reading !! You are amazing!! Ik hoop dat je veel meer mensen zult kunnen helpen met jouw gegeven Gave !! Nogmaals... mijn dank is groot!!you're onze of the best!!

Joke
2 jaar geleden

Ha Sonja,
Enorm bedsnkt voor de huiskamerreading vandaag!
Iedereen heeft ervan genoten.

Nick Kolthof
2 jaar geleden

Sonja en Melvin bedankt voor deze reading ben er superblij mee, ik weet nu waar ik sta en vanuit dit kan ik nu verder bouwen. Echt super bedankt en ga zo door. Groetjes Nick

Gerdien Hammink
2 jaar geleden

Sonja heeft op mijn vraag, een foto gelezen.....met de vraag; wat is de reden dat .... iemand (jong kind) zich anders gedraagt als ik in de buurt ben, daar heb ik duidelijk antwoord opgekregen waar ik zeker mee verder kan en begrijp wat er speelt. Dank je wel Sonja voor deze mooie fotoreading..

Corina ter Laak
2 jaar geleden

Lieve Sonja,super dankbaar dat ik deel mocht nemen aan een huiskring . Zeer indrukwekkend en een Geweldige ervaring. En dan als toetje nog een kaart lezing die toch wel confronterend is dan..thanks en ga zo door. Groetjes Corina

elly
2 jaar geleden

lieve Sonja en Melvin
graag wil ik jullie bedanken voor jullie hulp en begeleiden van waar ik hier en nu sta jullie hebben mij heel veel inzichten gegeven van wat en wie ik ben en wat ik kan ben heel erg blij met jullie hulp ik kijk uit naar het laatste stukje heel erg dan lieverds xx elly