Reiki inwijdingen 1e en 2e graad

Op Zaterdag 18 December  2021 staat er een Reiki inwijding ingepland.
Er zijn op dit moment nog 4 plekjes beschikbaar.

Waarom een Reiki inwijding doen? 

Bij het ontvangen van de Reiki inwijding, maak ik als master voor jou contact met de universele Reiki energie. Je energiebanen worden gestimuleerd en geopend om steeds weer met deze energie te kunnen werken.

Wanneer je de inwijding in Reiki hebt ontvangen kun je tijdens behandelingen door handoplegging jezelf en anderen op fysiek niveau begeleiden en genezingsprocessen stimuleren. Voor jezelf betekent het dat je tijdens iedere  Reiki behandeling zelf deze energie door je lichaam laat stromen, waardoor ook continu  je eigen genezingsprocessen worden gestimuleerd. Door te behandelen met Reiki stroomt de energie als een regenboog door alle delen van je lichaam en geest, jij zelf wordt door deze behandelingen steeds weer gezuiverd.

Tijdens de inwijding leer ik je de technieken van de handoplegging, waar je op mag letten en wat wel en niet kan / mag. Het fijne is als er meerdere personen komen zo kan er juist met elkaar geoefend worden. 
De Reiki methode is een hele fijne zachte energie die je voor vele dingen kunt gebruiken. Ik leg dit allemaal netjes uit.

De inwijding en de uitleg duurt ongeveer 4,5u. Na de inwijding krijg je van mij netjes een certificaat mee naar huis en een mapje met informatie. De eerste komende tijd blijven we in contact zodat ik jullie netjes kan begeleiden, ben immers jullie master en  je kunt altijd bij me terecht met vragen. Er zal terugkom dag geregeld worden om met elkaar dingen te delen en om te zien of handopleggingen nog steeds goed gaan.  

De inwijdingen vind plaats in de ochtend vanaf 11:00 uur
Er zal koffie en thee klaar staan met wat lekkers.
Neem wel je eigen lunch pakketje mee.
Mochten er nog vragen zijn dan kun je me altijd bereiken via de mail of whatsapp.

 

 

Deze mensen hebben hun certificaat 
mooi verdiend!
Trots op ze!!