Veiligheid


Volgens RIVM richtlijn

Spirit Circle volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus, volgt hierin het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen om de gezondheid van betrokkenen, waaronder bezoekers en cursisten in acht te nemen. Het welzijn en veiligheid van alle betrokkenen staat bij Spirit Circle voorop.

De focus ligt hierbij op preventie. Hygiëne en alert zijn op het optreden van gezondheidsklachten is hierbij enorm belangrijk. Wilt u op bezoek komen? U bent van harte welkom. Bent u in een risicogebied geweest en vertoont u klachten, volgt u dan de richtlijnen van het RIVM. Actuele informatie kunt u lezen via: https://www.rivm.nl/coronavirus

Op basis van de actuele adviezen, gaat Spirit Circle door zoals gepland. Ik adviseer alle betrokkenen de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst GGD met betrekking tot hygiënevoorschriften te volgen. Deze voorschriften gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken.

Momenteel geldt het volgende advies vanuit het RIVM voor bezoekers:

“ Er mag in kleine groepen van 10 personen weer deelgenomen worden aan een evenement met de daarbij horende 1,5 meter afstand"

Het is belangrijk om de standaardmaatregelen op te volgen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen geven:

  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Was je handen regelmatig
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Aanvullend adviseren wij u om elkaar door middel van een handgebaar en/of verbaal te begroeten.