Groeps Avond

 

Ieder van ons heeft te maken met dierbaren die overleden zijn. Ook weten wij dat het op een dag voor ons ook zover is, dat wij afscheid nemen van ons lichaam. Maar over wat er nu werkelijk gebeurt wanneer je overlijdt, bestaan veel onduidelijkheden en misverstanden.

Een Huiskamer Demonstratie is doorgaans zeer troostend en ontroerend voor mensen die verdrietig zijn over het gemis van hun dierbaren en nog graag dingen met ze zouden willen uitwisselen. Maar ook voor mensen die belangstelling hebben voor wat er nu eigenlijk met je gebeurt na het overlijden, zijn deze huiskamer readings boeiend.

Het is nog niet algemeen bekend dat je vrij eenvoudig met overledenen kunt praten. Ze kunnen gewoon rond om ons zijn na hun overgang en onze gangen volgen. Ze zouden ons graag boodschappen willen doorgeven vanuit hun verruimde bewustzijn en ons helpen zoals ze dat vroeger deden. Het ‘gesprek’ wordt afgesloten met het doorgeven van een boodschap of een advies van de overledenen.

Wilt u een spirituele avond of middag bij u thuis met uw familie en vrienden. Dan kunt u mij uitnodigen om deze bij u te verzorgen, ik laat u dan kennis maken met het mediumschap aan de hand van contact maken met uw overleden dierbare. Ook is het mogelijk om een avond of middag psychometrie (het lezen van voorwerpen, o.a. foto’s, sieraden) te verzorgen.

 

Maximaal 8 personen.

Prijs: afspraak per persoon de gastvrouw of gastheer is gratis, incl. reiskosten. 
Buiten de regio, prijs in overleg.

De huiskamer reading duurt ongeveer 2,5 uur

De avond/middag wordt verzorgd door mij

 

Als je een huiskamer reading wilt boeken hoef je alleen maar een mail te sturen via het aanmeld formulier

De kosten voor het reizen gaat allemaal op afspraak zodat er geen verrassingen zijn achteraf.

 

Vul hier het contact formulier in