Trance Weekend

Met Nicole de Haas

Zaterdag 12 & Zondag 13 September 2020 wordt er een trance weekend georganiseerd. Nicole komt voor twee dagen naar Hoofddorp om les te geven in trance. Een prachtig weekend om je Mediumschap te verkennen en uit te diepen.
Wil jij meer verbinding met de spirituele wereld en deze versterken, de wereld van trance mediumschap
verkennen en leren over de veranderde staten van bewustzijn en hoe dat voor jou werkt? Ga met ons mee op deze reis van genezing, inspiratie, verkenning en nog veel meer! Maar bovenal een weekend waarin jij je unieke ziels expressie mag vieren!

De lessen starten beide om 10:00u tot 17:00u
Er zal genoeg koffie & Thee aanwezig zijn met wat lekkers.
Het is wel de bedoeling dat ieder zijn/haar eigen lunch meeneemt.

Er is een koelkast aanwezig, mocht je iets bij je hebben wat gekoeld moet blijven dan kan dit. De winkels liggen ongeveer op 5min. loop afstand. Zo kun je eventueel ook je lunch zelf halen. Op 2min. afstand is er een Hotel “De Beurs” waar je eventueel een overnachting kunt boeken. https://hoteldebeurs.nl/ 

Kom je met de auto dan kun je aan de rechterkant van het gebouw gratis parkeren, onder het pand is een parkeer garage, mits je hierin wilt staan laat het me dan weten dan regel ik een gratis parkeer plekje voor je. Voor de deur parkeren kan ook maar wel op eigen risico want daar sta je met een blauwe parkeerschijf voor 2u.

Kom je met openbaar vervoer dan is het ongeveer 7min lopen, er stoppen meerdere bussen in het centrum van Hoofddorp. Als je met openbaar vervoer reist is het makkelijker om vanaf station Schiphol een bus te pakken naar Hoofddorp-Centrum. Deze bussen rijden z’n beetje om het kwartier en zal lijn 341 zijn. Vanaf station Hoofddorp rijd er ook een bus 161 maar deze rijdt minder vaak dan de andere bussen. Er zijn meerdere manieren om hier te komen.

Locatie Hoofddorp
Stationsweg 10

Het gaat om twee dagen.
Per dag betaal je € 85,= voor beide dagen € 170,=

 

Vul hier het contact formulier in