Eenvoudig leren mediteren?

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan. Mediteren heeft veel positieve invloeden in je leven en het is helemaal niet moeilijk. Meditatie heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen voor je gezondheid en geluksbeleving.

Wat is nou een meditatie?

Meditatie is een techniek voor het ontspannen en helder krijgen van je geest. Het huidige drukke bestaan vraagt veel van ons: om onze geest te bevrijden van spanningen en stress is meditatie een goede manier om te ontladen. Er zijn talloze meditatietechnieken, maar bij allen is het doel het bereiken van innerlijk rust, spiritueel ontwaken en ontwikkeling.

Mediteren is een sterke tool om in contact te komen met jezelf. Er zijn veel verschillende technieken, gedachten en ideeën over meditatie, maar innerlijke rust staat vaak centraal: meditatie zorgt voor meer zicht en grip op overheersende gedachten. 

Gratis Meditatie om te aarden.

Dit is een korte maar krachtige meditatie om je te verbinden met de energie, de ondersteuning, de kracht van de aarde. Vooral als je moeite hebt met gronden, dan is dit een prachtige meditatie om met de positieve aspecten van de aarde te verbinden.

Dinsdag avond Meditatie Avond!

Op dindsag 15 Maart 2022  is er weer een Meditatie avond. 
Er zal 2x per maand op Dinsdag avond een meditatie avond zijn. De meditatie start om 20uur. Alles bij elkaar duurt ongeveer 1,5u. Het is verstandig om een dekentje of kussen mee te nemen om nog meer ontspannen te mediteren.

Er zal genoeg koffie/thee met wat lekkers aanwezig zijn. 

Opgeven is noodzakelijk en gebruik hiervoor het contact formulier onderaan deze pagina.

Voor een losse avond betaal je €6,00 Je kunt ook een strippenkaart nemen van 5 keer, dan betaal je slechts €25,00 en is 4 maanden geldig.

Vul hier het contact formulier in