Opleiding Mediumschap
Start weer in September 2022

 

 

Mediumschap is meer dan een aangeboren talent of gave. Persoonlijke ontwikkeling is de basis van het mediumschap,  het is een weg naar het zelfbewuste leven (Spiritualiteit). In deze opleiding wordt uitgebreid aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Vele mediums kampen met onzekerheid. Ik leer jou hiermee omgaan. Wil jij meer vertrouwen krijgen in hoe jij in contact komt met je eigen ziel en hoe jij jouw trilling kunt gebruiken om de connectie met de spirituele wereld aan te gaan, dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Door met elkaar te oefenen, leer je niet alleen steeds beter en concreter, maar ook zorgvuldiger te werken, waardoor je echt ten diensten kunt zijn. Door een goede verbinding met de spirit te maken, zodat er echte informatie op een correcte wijze wordt overgedragen aan de levenden. Je bent het doorgeefluik voor hen die geen stem meer hebben. De stem tussen twee werelden. Het is prachtig om de stem te mogen zijn voor de zielenwereld.
Je gaat leren om te gaan met emoties van diegene die bij je komt. Je zult leren te ervaren dat je in lastige en emotionele situaties zelf heel sterk in je schoenen mag blijven staan. Het contact met de spirituele wereld kan ook emoties met zich mee brengen. 
Ook leren wij, als Healing medium, met de ongeziene wereld te werken. Doel is het brengen van Healing in de breedste zin van het woord. Mediumschap en Healing gaan hand in hand, zowel in het contact met de zielenwereld, maar zeker ook tijdens deze opleiding voor jezelf.

Deze (3 jarige) opleiding is bestemd voor iedereen die graag de diepte in wil binnen het vak. Dit kan zowel vanuit interesse, passie evenals professionaliteit.

Een nieuwe groep Mediumschap start in september 2022 (aanmelden is al mogelijk)
Het gaat om een nieuwe zaterdag groep. De data van deze groep staan in de agenda onder Groep 5 vermeld!
Er is bewust gekozen voor een kleine groep zodat er individueel begeleiding gegeven kan worden.

 

Lestijden : 10:00-16:00 uur

Aanmelden: info@spiritcircle.nl

De kosten: € 715 per jaar ( 11 lessen )

Aanbetaling van € 55,- om je plek te reserveren, daarna is per keer
betaling mogelijk ( per lesdag van €65 )

Deze cursus wordt gegeven in:
Nieuw Vennep
Lireweg 78

Tijdens de cursusdagen is er genoeg Koffie & Thee met wat lekkers,
het is wel de bedoeling dat ieder zijn eigen lunch meeneemt.

Heb je interesse neem dan contact met me op door te mail naar info@spiritcircle.nl 

 

Parkeren gratis voor de deur, trein-station is op 10min loop afstand.